≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oglasila se sestra Aleksandra, koji je sa porodicom "nestao" na putu za Tasos: Otkrila zašto se nisu javili

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Imali su problem sa telefonom, nemaju roming. Nije im stigao internet koji su uplatili", rekla je sestra Aleksandra koji je sa suprugom i dvoje dece krenuo u nedelju put Grčke

  • 4
Grčka nestali Aleksandar Joksić Snežana Stamenković Jagodina deca ćerke automobil Opel Foto-ilustracija: Shutterstock

Porodica iz Jagodine, za kojom se tragalo u Grčkoj javila se svojoj porodici, potvrdila je sestra Aleksandra Joksimovića, koji je sa suprugom i dvoje dece krenuo u nedelju na Tasos, nakon čega se danima nisu javili porodici.

Aleksandrova sestra je rekla da se jutros starija ćerka Joksimovića javila baki.

"Oni su smešteni u Potosu u nekom stanu gde su bili i prošle godine. Živi su i zdravi, što je najvažnije! Obavestila sam i policiju i ambasadu da se prekine postupak potrage", rekla je sestra za Kurir.

Dodaje da je uspela da se čuje sa bratom na kratko i da jedino funkcionište mobilni telefon njegove starije ćerke.

"Imali su problem sa telefonom, nemaju roming. Nije im stigao internet koji su uplatili", rekla je ona.

Ističe da je cela porodica dobro.

"Ne deluju mi preplašeno, ali mi deluju jako umorno. Laknulo nam je, sve ovo je bilo iscrpno. Bitno da je sve u redu i da se sve dobro završilo. Brat i snaja su i dalje nedostupni, jedino je jedna ćerka dostupna, oni imaju obične telefone", navela je Aleksandra.

Podsetimo, posle vesti da su Aleksandar Joksimović i Snežana Stamenković iz Jagodine sa dvoje maloletne dece nestali u Grčkoj, cela Srbija se digla na noge.

Oni su pošli iz Jagodine u nedelju, a posle prelaska granice niko ih nije čuo ni video.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Фићо

    9. avgust 2023 | 11:01

    И са обичним телефоном може да се пусти један СМС. најгоре што ће због оваквих бити ускраћена помоћ некоме коме буде заиста требала, срамота

  • Ivana

    9. avgust 2023 | 11:42

    Danasnja opsednutost telefonima i pracenjem svakog koraka! Sestra bi u nekoj drugoj drzavi platila sve resurse angazovane. Koliko se dugo nisu culi? Zasto ona nije pozvala mobilnim telefonom brojeve svojih bratanica pa bi dobila taj telefon koji radi?! Nego da se ne potrosi za roaming! A sta znaci “nemaju roaming”?! Cim udjes u neku zemlju tebi telefon i dalje radi ali po medjunarodnim tarifama. Oni mozda nemaju prepaid roaming ali ih to ne bi sprecilo da primaju i salju pozive. Sestra panicarka!!!

  • Pkv

    9. avgust 2023 | 11:37

    Em su nesposobni za život, em su otišli na slepo na Tasos sa decom...Strasno kakvih ljudi ima!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA