Vreme čitanja: oko 1 min.

Međunarodna poternica izdata za ubicama devojčice: Pobegli iz zemlje pre nego što je telo pronađeno?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Danas su detektivi otkrili da su trojica muškaraca, sa kojima su želeli da razgovaraju o ubistvu, napustila Veliku Britaniju u sredu

  • 0
Policija, žena , Britanija, policajac Foto: Shutterstock

Danas je pokrenuta međunarodna potraga za trojicom muškaraca koji se sumnjiče za ubistvo desetogodišnje devojčice, pošto je policija otkrila da su pobegli iz Britanije nekoliko sati pre nego što je njeno telo pronađeno u kući u Vokingu.

Policija Sarija pokrenula je juče istragu o ubistvu, nakon što je telo deteta pronađeno na adresi u mirnom selu Horsel u blizini Vokinga.

Danas su detektivi otkrili da su trojica muškaraca, sa kojima su želeli da razgovaraju o ubistvu, napustila Veliku Britaniju u sredu.

Službe hitne pomoći "doletele" su na adresu u Vokingu u četvrtak u ranim jutarnjim satima nakon izveštaja da je ugrožena bezbednost devojčice, međutim po dolasku na imanje u Hamond Roudu u 2.50, službenici policije Sarija su nažalost mogli da konstatuju samo smrt deteta.

I dalje nije poznato kako je devojčica preminula

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA