≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ubio bivšu devojku (21), pa krenuo da beži ka Austriji: Usledila dramatična potera, policija pucala

Vreme čitanja: oko 1 min.

Osumnjičeni za svirepo ubistvo, inače državljanin Turske, zaustavljen je prilikom pokušaja bekstva

  • 0
Celine Frei Matzohl Foto: Facebook/Celine Frei Matzohl

Selina Fej Macol (21) brutalno je ubijena u Italiji, a za ubistvo sumnjiči se njen bivši dečko, državljanin Turske, koji je uhapšen nakon dramatične potere prilikom pokušaja bekstva.

Telo nesrećne devojke pronađeno je u nedelju 13. avgusta u stanu osumnjičenog Omera C. (28), u naselju Silando u okrugu Bolcano, gotovo neprepoznatljivo od ubodnih rana koje joj je krvnik naneo.

Selinin nestanak juče su prijavili roditelji, nakon što se sa njom nisu čuli ceo dan. Policija je odmah otpočela potragu, a otišli su i do stana bivšeg dečka, gde su zatekli jeziv prizor.

Osim tela sa brojnim ubodnim ranama, pronađen je i kuhinjski nož kojim je, kako se sumnja, izvršen zločin.

Odmah se krenulo u potragu za Omerom, koji je uhvaćen prilikom pokušaja bekstva u Austriju. Kako prenose lokalni mediji, on je automobilom jurio prema granici, a nedaleko od graničnog prelaza oglušio se o naređenje policije da zaustavi vozilo, zbog čega su mu na kraju pucali u gume.

Istragom bi trebalo da bude ustanovljeno kako je žrtva otišla u stan bivšeg dečka, da li je tamo otišla svojevoljno ili je namamljena, odnosno prisiljena.

Selina je 73 žena koja je ubijena u Italiji od početka ove godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA