Majka dečaka (6) koji je ranio učiteljicu priznala krivicu: Od pucnjave u učionici punoj đaka prošlo 7 meseci

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Tejlorova je u aprilu optužena za krivično delo zanemarivanje dece i prekršaj za nepromišljeno skladištenje vatrenog oružja

Majka šestogodišnjeg dečaka koji je ranio svog učitelja u Virdžiniji, priznala je krivicu za krivično delo zanemarivanje deteta, sedam meseci nakon što je njen mali sin iz pištolja teško ranio učitelja u učionici punoj đaka.

Tužioci su se složili da odustanu od prekršajne ​​prijave za nepromišljeno skladištenje vatrenog oružja protiv Deže Tejlor, a kao deo sporazuma o priznanju krivice, tužioci su prihvatili da ne traže kaznu dužu od šest meseci zatvora koliko je zakonom propisano u državi Virdžiniji, prenosi AP.

Međutim, predsedavajući sudija će na ročištu zakazanom za 27. oktobar imati puno diskreciono pravo da samostalno odluči koliko dugu kaznu će izreći Deži Tejlor.

Tejlorova je u aprilu optužena za krivično delo zanemarivanje dece i prekršaj za nepromišljeno skladištenje vatrenog oružja.

Podsetimo, učiteljica Abigejl Abi Zverner je ranije ove godine podnela tužbu u kojoj zahteva odštetu od 40 miliona dolara, međutim tužilaštvo nije podiglo optužnici protiv njega.

(Telegraf.rs)

Video: Učenik pretukao nastavnika, jer mu je oduzeo video igricu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA