≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zapalila se cisterna sa tečnim gasom, autoput Atina-Korint bio zatvoren satima

Vreme čitanja: oko 1 min.

Cisterna je prevozila sedam tona tečnog gasa

  • 0
Grčka autoput Atina požar Foto: Shutterstock

Na novom autoputu Atina-Korint došlo je do incidenta kada je izbio požar na cisterni sa tečnim gasom. U toku je pretakanje opasnog tereta, zbog čega je autoput bio zatvoren satima, javlja protothema.gr.

Radilo se o, kako je saopštila vatrogasna služba, izuzetno delikatnoj operaciji pretakanja gasa koja se odvija prirodnim tokom od izgorele cisterne ka novoj, a koja je trajala nekoliko sati.

Zbog toga, prema zvaničnim informacijama Vatrogasne službe, bio je obustavljen saobraćaj vozila na autoputu Atina-Korint:

1. Od 39. kilometra u pravcu Korinta

2. Sa visine naplatnog puta Elefsina prema Korintu

3. Od 57. kilometra prema Atini.

"Triler" na novom autoputu Atina-Korint završen je, u 21.30 časova, okončanjem izuzetno delikatne operacije pretakanja tečnog gasa iz cisterne koja se ranije zapalila.

U 22.10 puštena je u saobraćaj i leva traka Atina-Korint, u pravcu Korinta, dok je u 22.30 saobraćaj obnovljen u oba smera, ali u pravcu Korinta, od 45. do 47. kilometra, saobraćaj se odvijao iz leve kolovozne trake. U 23.40 ukinuto je i ovo ograničenje i vozila su se normalno kretala.

Vozač cisterne je uhapšen.

Sve je počelo kada je u podne izbio požar na cisterni neposredno pre prvog tunela Kakija Skala na autoputu Atina-Korint u pravcu Korinta, pri čemu je Saobraćajna uprava na novom autoputu obustavila saobraćaj u oba smera.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte kolika mu je glava, ali gde je telo: Čudno morsko stvorenje izbezumilo ribara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA