Vreme čitanja: oko 1 min.

Policija pronašla jezive snimke u telefonima momaka osumnjičenih za silovanje u popularnom letovalištu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šestorica osumnjičenih, od kojih je petoro Francuza i jedan Švajcarac, bili su smešteni u jednom hotelu na Majorki i tvrde da su sa devojkom imali odnose uz pristanak, dok ona tvrdi da su je grupno silovali u jednoj od njihovih soba

  • 0
Španija španska policija pretnje bomba ukrajinska ambasada Madrid Foto: Tanjug/AP

Grupa muškaraca, koja se sumnjiči da je 14. avgusta silovala mladu turistkinju u popularnom letovalištu Španiji, načinili su više od 20 snimaka ovog jezivog zločina.

Policija je potvrdila da su snimci pronađeni na mobilnim telefonima osumnjičenih, i biće predati kao dokaz za formiranje predmeta u tužilaštvu.

Mediji pišu da policija pokušava da identifikuje druge turiste, koji su videli da manijaci siluju devojku, ali ništa nisu uradili da to spreče. Policija se po ovom pitanju nije zvanično oglašavala.

Šestorica osumnjičenih, od kojih je petoro Francuza i jedan Švajcarac, bili su smešteni u jednom hotelu na Majorki i tvrde da su sa devojkom imali odnose uz pristanak, dok ona tvrdi da su je grupno silovali u jednoj od njihovih soba.

Osumnjičenima je određen pritvor, a trebalo bi u utorak da se pojave pred sudom.

Devojka (18) koja je prijavila silovanje na odmor je došla sa drugaricom, a policiji je dala iskaz. Iz hotela gde su osumnjičeni bili smešteni tvrde da su u neprekidnom kontaktu sa policijom i da čine sve da pomognu.

Silovana devojka navodno je pronađena na podu hotelskog lobija sva u suzama. Nju je pronašao pripadnik obezbeđenja, koji je oko 5 sati ujutru pozvao  policiju.

Prema nezvaničnim saznanjima, lekari su prilikom pregleda pronašli i modrice na ručnim zglobovima devojke, što ukazuje da ju je neko prisilno držao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA