Vreme čitanja: oko 1 min.

Posmrtni ostaci Radovana Juračića stradalog u Grčkoj dopremljeni porodici u Kikindu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Telo Srbina je, podsetimo, pre mesec pronađeno kod ostrva Serifos

  • 0

Posmrtni ostaci Radovana Juračića, Srbina koji je nestao krajem maja kada se ukrcao na trajket u luci Pirej, a čije je telo pre dva meseca pronađeno kod ostrva Serifos, dopremljeni su juče porodici u Kikindu. 

Ova informacija je objavljena i na Fejsbuk grupi "Grča Info".

Telo Srbina je, podsetimo, pre mesec pronađeno kod ostrva Serifos. O tome kako je završio mrtav u moru još uvek se ništa ne zna. DNK analizom tek pre tri dana je potvrđeno da je reč o Juračiću, koji je nestao 29. maja, nakon što se ukrcao na brod u Atini kojim je trebalo da stigne na ostrvo Kos i nađe se sa kumom, koji mu je obezbedio sezonski posao.

Nikad se nije iskrcao, a njegov telefon je poslednji put lociran sledećeg dana kod ostrva Rodos što je takođe vrlo sumnjivo, jer je to poslednja stanica do odredišta. Medutim, da li je reč o prirodnoj ili nasilnoj smrti srpskog državljanina, istražitelji će znati tek kada rasvetle sve nejasnoće.Biće prikupljana sredstva koja će biti uplaćena Radovanovoj deci.

Grad Kikinda snosiće troškove prenosa tela i sahrane Radovana Juračića, Srbina koji je nestao krajem maja kada se ukrcao na trajket u luci Pirej koji je išao za ostrvo Kos, potvrdila je njegova supruga Dragana.

Biće prikupljana sredstva koja će biti uplaćena Radovanovoj deci.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA