Vreme čitanja: oko 1 min.

Siliju ubio bivši dečko, pa pobegao za Tursku? Živela u strahu od njega, poslednji susret bio koban

Vreme čitanja: oko 1 min.

Napadač joj je presekao grlo razbijenom flašom i pobegao

  • 0
Silija R. je ubijena u Šenebergu Foto: Facebook/Siliya Rothert

Popularna vlasnica restorana u Berlinu ubijena je u petak uveče, a njeno beživotno telo pronašao je radnik hotela. Njena smrt šokirala je nemačku gastro scenu, dok mediji pišu da policija traga za njenim bivšim dečkom Turčinom.

Beživotno telo Silije R. pronađeno je u petak oko 0:45 sati u prolazu kod dvorišta. Napadač joj je presekao grlo razbijenom flašom i pobegao, prenosi Bild.

Sada se sumnja da se iza ubistva nalazi njen bivši dečko poreklom iz Turske. Naime, kako pišu mediji, do užasnog zločina navodno je došlo tokom njihovog poslednjeg razgovora.

Silija je živela u stalnom strahu od dečka, koji je takođe bio i njen poslovni partner. Raskinula je sa njim, ali on nije želeo da je ostavi na miru i zahtevao je da se opet sretnu.

Do kobnog susreta došlo je u petak uveče. Sa Silijom je navodno bio i prijatelj, koji je stajao malo dalje kako bi njih dvoje mogli nasamo da razgovaraju.

"Razgovor nije išao u smeru koji je njen bivši dečko želeo. Silija mu je navodno objasnila da je raskid definitivan i da ne namerava ponovo da živi sa njim", rekao je svedok za Bild.

On je navodno sa sobom imao flašu, koju je iznenada razbio i presekao Siliji grlo. Ona je odmah pala na zemlju, a napad se verovatno desio toliko brzo da prijatelj koji ju je čekao u blizini nije mogao da joj pomogne. Svuda oko tela bilo je krvi, a doktori koji su stigli na lice mesta takođe nisu uspeli da je spasu.

Bivši dečko je odmah pobegao, a flašu je navodno ostavio na licu mesta. Sumnja se da je pobegao u inostranstvo - verovatno u Tursku.


Istražitelji su identifikovali osumnjičenog uz pomoć Silijinog prijatelja i u toku je potraga za njim.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA