Vreme čitanja: oko 1 min.

U ovakvom izdanju, još nije viđen: Lavrov zaigrao u Južnoj Africi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ministar spoljnih poslova Rusije u Južnoj Africi zastupa Rusiju na samitu BRIKS-a

  • 0
Sergej Lavrov Printskrin: Telegram

Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov u Južnoj Africi zastupa Rusiju na samitu BRIKS-a (Brazil, Rusija, Indija, Kina, Južnoafrička Republika).

Kada je avion šefa ruske diplomatije sleteo u bazu južnoafričkog Ratnog vazduhoplovstva Vaterklof, usledio je svečani doček.

Na snimcima koje je snimilo južnoafričko Odeljenje za društveni razvoj vidi se da su Lavrova po njegovom dolasku dočekali tradicionalnim plesom.

A kako to izgleda kada Lavrov zaigra, pokazala je i Marija Zaharova na svom Telegram kanalu uz opis "Južna Afrika se sastaje sa Sergejem Lavrovom"

" target="_blank">

Lavrov je na samitu menjao ruskog predsednika Vladimira Putina, koji se obratio kolegama putem video veze iz Rusije, pošto je za njim raspisana međunarodna poternica zbog rata u Ukrajini.

Inače, Samit BRIKS-a održava se u Johanesburgu do 24. avgusta. Među pozvanima su lideri 54 afričke zemlje. Kako je saopštila pres-služba Kremlja, planirano je da bude usvojena Johanesburška deklaracija XV samita BRIKS-a.

(Telegraf.rs)

Video: Putin zahvalio Vojnicima: Zaustavili ste građanski rat

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA