Vreme čitanja: oko 1 min.

Putin nije bio na samitu BRIKS, ali je ipak u centru pažnje: Zbog jednog njegovog poteza ponovo kruže glasine

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo nije prvi put da se spekuliše da ruski predsednik koristi dvojnika

  • 6
Vladimir Putin Foto: Tanjug/AP

Ruski predsednik Vladimir Putin nije prisustvovao samitu BRIKS-a u Johanesburgu, već se uključio putem video poziva. Zbog jednog njegovog poteza prilikom javljanja ponovo je postao predmet spekulacija na društvenim mrežama.

Naime, na snimku koji kruži društvenim mrežama vidi se kako Putin podiže levu ruku, kao kada želimo da pogledamo na sat. Potom brzo spušta ruku i gleda na papire. Nakon toga je podigao desnu ruku kako bi se počešao, kada se jasno vidi da mu je sat na desnoj ruci.

Ovaj snimak privukao je veliku pažnju na društvenim mrežama.

"Putin je zaboravio da nosi sat na desnoj ruci. Ili ovo nije Putin? Šta se dešava?", napisao je u opisu snimka na Tviteru Anton Geraščenko, ukrajinski zvaničnik.

Ovo nije prvi put da su se pojavile spekulacije da ruski predsednik ima dvojnika, a to je tvrdio i Sergej Žirnov, bivši špijun KGB-a, koji je studirao zajedno sa Putinom. On naime tvrdi da se na ključnim događajima angažuju dvojnici ruskog predsednika.

Kremlj je negirao da Putin ima dvojnika. Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je ranije da ruski predsednik Vladimir Putin nikad nije imao dvojnike koji su se pojavljivali umesto njega u javnosti i da su njegova energija i zdravlje na zavidnom nivou.

(Telegraf.rs)

Video: Putin dočekao Si Đinpinga, zbog ovog snimka svet ponovo spekuliše da je bolestan: Procenite sami

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    23. avgust 2023 | 10:45

    ZAPADNI RUSOFOBI SAMO GA JOS NISU PROGLASILI MARSOVCEM !!! BOLESNICI!!

  • Jovo

    23. avgust 2023 | 11:21

    Kakav Brics. Tublja pada kao nikad do sada.

  • Pravda

    23. avgust 2023 | 11:10

    Putinu nisu ni do koljena,kad pogledamo one marionete koje su postavljene koje nisu birali gradjane,sta se moze drugo i ocekivati od takvih marioneta. Spekulacije,lazi,propaganda i suplje price dokle je takva zapadna demokratija dogurala vidi celi svet!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA