≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zelenski se oglasio o padu aviona Jevgenija Prigožina

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ruska federalna agencija za vazdušni saobraćaj sinoć je saopštila da je Prigožin bio u avionu, ali telo još uvek nije identifikovano

  • 4
Volodimir Zelenski, Jevgenij Prigožin Foto: Tanjug/AP

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski rekao je da Ukrajina nema nikakve veze sa navodnom smrću šefa Vagnerovaca Jevgenija Prigožina, prenosi Sky news.

"Nemamo nikakve veze sa tim. Svima je jasno ko ima veze sa tim", rekao je Zelenski.

Izveštaj da je lider Vagnera poginuo s ajoš devet osoba nakon što je avion juče pao nedaleko od Moskve još uvek nisu zvanično potvrđene.

Ruska federalna agencija za vazdušni saobraćaj sinoć je saopštila da je Prigožin bio u avionu, ali telo još uvek nije identifikovano.

Zvanična Moskva i dalje ćuti o ovom događaju, a predsednik Putin koji je dva puta od sinoć bio u javnosti nijednog trenutka nije komentarisao avionsku nesreću.

Svih deset tela je pronađeno i prebačeno je u Biro za forenzička i medicinska ispitivanja u Tveru gde će se obaviti njihova obdukcija.

Nakon obdukcije biće zvanično poznat identitet poginulih putnika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čiča

    24. avgust 2023 | 14:34

    Ćuti Zelenko. I ti si na spisku...

  • moki

    24. avgust 2023 | 14:05

    Sa tim ima veze HUSA😂😂😂

  • Bata

    24. avgust 2023 | 16:40

    Pa naravno, on nema veze na si bilo kojim događajem u poslednjih 10 godina! Pravi se glup, slep i mutav, a u stvari je glavni krivac za pogibiju stotine hiljada ukrajinaca! Druže moj, čeka te lomača, samo je pitanje vremena! Nema ti pomoći!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA