Vreme čitanja: oko 1 min.

Majka potopila decu u insekticid da im ukloni vaške, lekari im se bore za život: Horor kod Jalomice

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najmlađe dete ima svega godinu dana

  • 1
vaške Foto: Shutterstock

Četvoro dece, među kojima je i jednogodišnja beba, završilo je u bolnici u teškom stanju nakon što ih je majka potopila u insekticid da bi ih oslobodila vaški.

Majka iz Jalomice koristila je tečnost koja se koristi kod životinja koje imaju šugu.

U bolnici su osim beba završila i deca starosti četiri, sedam i 17 godina, navode mediji, dodajući da ih je majka potapala u Tomosan, koji se koristi kod ovaca obolelih od šuge.

U bolnicu su prvo dovedeni beba i četvorogodišnje dete, zbog neprekidnog povraćanja i snažne glavobolje. Posle dva sata i starija deca su pokazala identične simptome.

Majka je lekarima priznala da ih je kupala insekticidom, jer nije znala kako drugačije da im ukloni vaške.

Zbog izuzetno teškog stanja mališana, lekari su odlučili da ih prebace u bolnicu u Bukureštu. Beba je životno ugrožena, zbog čega je za transport korišćen helikopter.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Smilla

    1. septembar 2023 | 12:51

    Neobrazovano i needukovano stanovnistvo je nesposobno i opasno stanovnistvo… niti zna kako da se izvuce iz bede, izbori za svoja prava i demokratiju, niti zna kako da se nosi sa problemima, porodicom, brakom i decom…. pogotovo ako je ukljuceno i siromastvo, sto dodatno otezava sve. Molim nadlezne da ulazu u skolstvo i besplatne edukativne centre, kao i u zdravstvo. Samo da deca izvuku zivu glavu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA