≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tramp otkrio koga bi od stranačkih rivala voleo da vidi kao svog potpredsednika

Vreme čitanja: oko 1 min.

Od bivšeg predsednika je zatraženo da svog protivnika iz Republikanske stranke oceni kao potpredsednika

  • 0
Donald Tramp Foto: Tanjug/AP

Bivši predsednik SAD Donald Tramp je izgledao prijemčiv za ideju da stranački protivnik za republikansku nominaciju za predsedničke izbore, Vivek Ramasvami, bude njegov potpredsednik ukoliko on bude kandidat, piše "Huffington post".

"Svako ko je rekao da sam najbolji predsednik u generaciji... takav momak mi se mora svideti", rekao je Tramp u intervjjuu Glenu Beku na "Blejz TV" kada su ga u utorak pitali o Ramasvamiju kao potencijalnom kandidatu.

Tramp je i dalje veliki favorit za republikansku nominaciju, dok je Ramasvami treći u mnogim anketama.

"On je pametan momak. On je mlad momak. Ima mnogo talenta. On je veoma, veoma, veoma inteligentna osoba", dodao je Tramp, koji se suočava sa četiri optužnice i mogućim suđenjima u toku kampanje. "Ima dobru energiju i mogao bi biti u nekom obliku nečega. Kažem vam, mislim da bi bio veoma dobar. Mislim da se zaista istakao."

Tramp je olako upozorio Ramasvamija da "postane malo kontroverzan".

"Neke stvari morate malo zadržati", savetovao je bivši predsednik.

Ramasvami je obećao da će pomilovati Trampa ako dobije predsedničku funkciju i nazvao ga "najboljim predsednikom 21. veka" tokom prve republikanske debate kojoj Tramp nije prisustvovao. U nedavnom intervjuu, 38-godišnji preduzetnik je pričao o 91 krivičnoj prijavi sa kojom se Tramp suočava. Doveo je u pitanje neke Trampove odluke, ali ne i njegov zločin.

(Telegraf.rs)

Video: Aerodrom Beograd Nikola Tesla 2023: Šta je do sada urađeno

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA