Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ne znam šta mu je bilo u glavi, ali viđao je 'veštice'": Oglasio se otac ubice sa psihijatrije

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prema rečima njegovog oca, počinilac je poslednjih dana bio u lošem stanju, imao je halucinacije, ali nije pokazivao agresivno ponašanje

  • 0
Psihijatrija, psihijatrijski bolesnik, pacijent Ilustracija: Pixabay

Ljudska drama sa tragičnim krajem odigrala se u četvrtak uveče na Psihijatrijskoj klinici Opšte bolnice Krf kada je 45-godišnji pacijent ubio 63-godišnju ženu koja je bila hospitalizovana u Odeljenju za akutne incidente.

Sve se dogodilo nešto posle 22 sata kada je nasilnik ušao u prostoriju u kojoj je pacijentkinja spavala i 12 puta je ubo oštrim predmetima u vrat i lice, nanevši joj smrtonosnu povredu.

Ovaj 45-godišnjak, kome je dijagnostikovan teški psihijatrijski poremećaj, primljen je na kliniku prošlog petka nakon što je doživeo teški napad. Kako njegov otac tvrdi na protothema.gr, poslednjih dana bio je u lošem stanju sa pojavom halucinacija, ali nije se agresivno ponašao.

"Saznao sam u podne i izgubljen sam. Bio je tamo od petka jer se nije osećao dobro. Hteo sam da ga vidim, ali mi nisu dozvolili i otišao sam. Bio je sveto dete, ne znam šta mu je bilo na umu, šta mu je bilo u glavi, ali viđao je 'veštice'. Bio je to drugi put da je bio tamo ove godine."

"Sve smo to rekli lekarima, i da nije bio agresivan ni prema kome. Dugo nije nikoga napao. A kada je izlazio na kafu, družio se sa svima", kaže otac čoveka koji je nakon napada koje je imao često bio hospitalizovan na psihijatrijskim klinikama.

Istragu o ubistvu 63-godišnjakinje, koja je od četvrtka popodne hospitalizovana zbog psihijatrijskih tegoba, sprovodi Poduprava za bezbednost Krfa, dok je za incident naloženo administrativno ispitivanje od strane Uprava bolnice.

(Telegraf.rs)

Video: Snimak munje sa broda na Dunavu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA