Vreme čitanja: oko 1 min.

Jezivi snimak devojčice koja je krvnički pretukla dečaka u Solunu, mališan u bolnici: "Živog ću ga pojesti"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Maloletnica, čije ime nije saopšteno, završila je u policiji nakon što je sa još sedmoro drugih vršnjaka pretukla dečaka (14) i nanela mu teške telesne povrede

  • 0
Devojčica, Grčka, nasilje Printscreen/Youtube/Protothema

Devojčica (15) iz Grčke, koja je uhapšena pre dva dana zbog sumnje da je sa grupom maloletnika zadala teške telesne povrede svom vršnjaku u centru Soluna, ponovo je na slobodi i postavlja na društvene mreže uznemirujuće snimke, na kojima preti nasiljem.

Maloletnica, čije ime nije saopšteno, završila je u policiji nakon što je sa još sedmoro drugih vršnjaka pretukla dečaka (14) i nanela mu teške telesne povrede. Navodno je motiv sukoba bio ljubomora.

Mališan je već danima u bolnici sa teškim povredama glave i potresom mozga, a devojčica koja je nakon saslušanja puštena iz pritvora uz opomenu tužilaštva, sada na društvenim mrežama kači uznemirujuće snimke.

Kako prenose grčki mediji, devojčica se na svom TikToku nalogu neprekidno hvali kako ume da boksuje i gestikulira da nekoga bije.

Odgovarala je na komentare koji su njeni pratioci ostavljali ispod video snimaka, a navodno je u jednom od komentara napisala kako će dečaka "Pojesti živog". Takođe, neko je koristio emotikone koji ilustruju upucavanje, na šta je devojčica odgovorila "trebalo je to da uradim".

Nije poznato da li je policija ponovo reagovala nakon ovih skandaloznih snimaka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA