Vreme čitanja: oko 1 min.

Dečak umire, majka vrišti, a pogledajte šta je policajac uradio: Šok snimak sa autoputa

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rekli su da ima COVID i samo se počeo tresti i dobio je napad

  • 3

Saobraćajni policajac jurio je automobil koji je vozio prebrzo, a kada ga je zaustavio, shvatio je da se u njemu odvija velika drama.

Bio je to normalan dan za policajca iz Mičigena Brendana Frejzera, sve dok plavi Kamaro nije projurio pored njega autoputem.

Frejzer je upalio sirenu i krenuo u poteru. U jednom trenutku Kamaro je stao uz put, a kad je Frejzer prišao automobilu shvatio je da je u njemu u toku borba za život ili smrt.

Naime, u automobilu su bili sluđeni roditelji i njihov sinčić star 18 meseci koji se gušio.

- Upomoć, naša beba umire, vrištala je majka u vozilu, a policajac ju je nekoliko puta pitao šta se dogodilo. Nakon toga im je uzeo dete iz ruku i krenuo da ga oživljava. Dečačić se naime gušio i bio je plav u licu.

Šokantan video snimak koju su objavili strani mediji pokazuje kako majka trči za policajcem i pokušava da vrati dete, ali Frejzer je zadržao prisebnost i jednostavnim zahvatom mu oslobodio disajne puteve.

U međuvremenu su policijska vozila opkolila automobil, a otac je u šoku sedeo nasred puta i urlao.

- Gospodine, možete li molim vas ustati jer će vas neko pregaziti - hladnokrvno mu govori Frejzer dok oživljenog dečačića drži u krilu.

Kada su mediji upitali policajca šta se dogodilo, on je hladnokrvno odgovorio da, iako snimak izgleda dramatično, nije paničio već se oslanjao na ono što je naučio tokom obuke, prenosi Jutarnji list.

- Ne planiramo da pišemo kaznu za prekoračenje brzine, ovo je zaista bilo hitno - rekao je na kraju.

(Telegraf.rs)

Video: Dečak izbegao smrt u sekundi, kamion zamalo da ga pregazi dok je trčao deki u zagrljaj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iggy

    2. septembar 2023 | 20:05

    Bog ga blagoslovio

  • Uticaj

    3. septembar 2023 | 08:47

    Bijjeli policajac pomogao crnom dječaku. Da mediji češće pišu o ovome, a ne samo i isključivo o bijelom policajcu koji ubija crnca, svijet bi mogao biti bolji. Nažalost, zanimljivost i gledanost su ispred dobrobiti čovjeka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA