Vreme čitanja: oko 1 min.

Komšije čule ženu kako viče "prestani", kad su stigli bilo je kasno: Nađena mrtva ispred zgrade u Rimu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Policija je uhapsila njenog bivšeg dečka Marokanca

  • 0
Rossella Nappini Italija rim ubistvo Foto: Facebook/Rossella Nappini

Medicinska sestra Rosela Napini izbodena je na smrt ispred ulaza u zgradu u Rimu, gde je živela sa majkom i dve ćerke. Komšije su je čule kako viče "dosta, prestani", ali je bilo kasno kada su stigli do nje.

Policija je uhapsila Marokanca (45) zbog sumnje na ubistvo. On se nalazi u pritvoru i biće ispitan, prenose italijanski mediji. Navodno su njih dvoje bili ranije u vezi.

Rosela je primila najmanje 20 uboda nožem na ulazu u stan svoje majke, sa kojom je živela.

Policija je tokom noći ispitala desetine ljudi, uključujući porodicu, prijatelje i kolege sa posla. Sumnja se da je Rosela bila žrtva uhođenja, koje nije prijavila.

Saslušan je i njen bivši partner i otac njene dve ćerke, sa kojim se rastala 2021. godine.

Do zločina je došlo u ponedeljak popodne kada je Rosela krenula u nabavku. Osumnjičeni ju je napao ispred zgrade, izbo i pobegao nakon zločina.

Rossella Nappini Italija rim ubistvo Foto: Facebook/Rossella Nappini

Prema rečime svedoka, Marokanac je navodno proveo to popodne u kući njene majke, što se često dešavalo, prenosi Corriere della Sera.


Razlog za kratku posetu pre zločina i dalje nije poznat, ali se veruje da su žrtva i osumnjičeni zajedno napustili stan njene majke.

"Morala je da podigne novac sa bankomata, ne znam zašto. Izgledala je zabrinuto u poslednje vreme", rekla je njena tetka.

Još nije jasno da li se ubod nožem dogodio nakon svađe dok su Rosela i Marokanac silazili niz stepenice stana ili ju je muškarac sačekao u ulazu nakon što je izašao iz stana njene majke.

Istraga je takođe u toku kako bi se razumelo zašto je 52-godišnjakinja morala hitno da podigne novac iz ekspoziture banke u blizini kuće, jedna od hipoteza je da je morala da ga isporuči Severnoafrikancu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA