Vreme čitanja: oko 1 min.

Šakirino telo pronađeno u kući kad su komšije videle crve: Troje optuženo za njeno mučenje i smrt

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Koji godi da je njihov sadistički motiv, troje otuženih su mučili, izgladnjivali, palili, tukli Šakiru do smrti", navodi Alison Hanter, tužilac

  • 0
Shakira Spencer Foto: Met Police

Šakiru Spenser (35) pronašla je policija u njenom domu u Hanvelu, na zapadu Londona, pošto je komšija primetio crve da izlaze ispod ulaznih vrata u septembru prošle godine, navodi Daily mail.

Kako se navodi, žena je pre smrti hranjena samo kečapom, a pritom je i mučena i tučena na smrt. Tri osobe su optužene za njenu smrt. Ašana Stadholm (38), njen ljubavnik Šon Pendelberi (26) i Lisa Ričardson (44) kažu da nisu krivi za smrt žene.

- Koji godi da je njihov sadistički motiv, troje otuženih su mučili, izgladnjivali, palili, tukli Šakiru do smrti - navodi Alison Hanter, tužilac. - Mesecima pre svoje smrti Šakira je bila pod njihovom kontrolom. Izolovana je od svih koje je prethodno znala, a njena slobodna volja joj je ukradena. Ukrali su joj samopoštovanje, finasije, preuzeli stan, podvodili je, tretirali je kao roba.

Poslednje batine, Šakira Spenser je dobila između 11. i 12. septembra. Bila je zdrava i mlada osoba, a pred kraj života, do jula prošle godine, svedena na kost i kožu.

Ašana Stadholm i Šon Pendelberi strpali su njen leš u gepek auta koji je Pendelberi pozajmio od svoje tetke. Potom su se od stana Ašane Stadholm odvezli do Šakirinog stana gde su telo smestili u orman u hodniku. Plan im je bio da prvo očiste svoje stanove od Šakirinog prisustva, a potom i da iz njenog stana uklone tragove svog prisustva.

Prema rečima tužiteljke, snimljeni su kako kupuju sredstva za čišćenje kuće i idu ka Šakirinom stanu.

- Leš je bio u takvom stanju raspadanja da više nisu mogli da ga pomeraju pa su ga prosto ostavili tamo da ga nađu. Zato je bilo i nemoguće odrediti uzrok smrti.

(Telegraf.rs)

Video: Otac i majka silovali decu, baba ih terala da nastave sa mučenjem

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA