Vreme čitanja: oko 1 min.

Dvoje povređenih u nesreći u Grčkoj danas se vraćaju u Srbiju: U sudaru autobusa i automobila poginule 4 osobe

Vreme čitanja: oko 1 min.

Od 78 osoba u autobusu, povređeno je njih 40

  • 0
Grčka saobraćajna nesreća sudar, srpski autobus i kola Foto: Giannis Papanikos / Zuma Press / Profimedia

Dvoje povređenih iz stravične saobraćajne nesreće koja se desila 10. septembra na auto-putu Atina - Solun, u blizini graničnog prelaza Evzoni, trebalo bi tokom današnjeg dana sanitetom da se vrati u Srbiju. 

Jedna osoba je iz Opšte bolnice u Kilkisu, a druga iz bolnice Ipokratio u Solunu. U Kilkisu će ostati petoro povređenih, a u Ipokratiji dvoje. Oni će biti prevezeni u Srbiju u narednih nekoliko dana, navodi se u jednoj od grupa posvećenih Grčkoj na Fejsbuku.

Podsetimo, turistički autobus na sprat je 10. septembra imao udes na 521. kilometru auto-puta Atina-Solun, blizu graničnog prelaza Evzoni, na putu za Stavros, u kojem su poginula četiri putnika iz automobila grčkih registarskih tablica.

Automobil je prešao u suprotnu traku i udario ua autobus. Svi poginuli bili su u automobilu. U nesreći je sa puta sleteo još jedan automobil, srpskih tablica, u kom su bili majka i dete, ali oni, na sreću, nisu povređeni.

Od 78 osoba u autobusu, povređeno je njih 40.

(Telegraaf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA