≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sarin otac, stric i maćeha uhapšeni na aerodromu: Sumnjiče se da su nasmrt pretukli devojčicu u njenoj kući

Vreme čitanja: oko 1 min.

ara je pronađena mrtva 10. avgusta, a obdukcija je pokazala da je zadobila višestruke i teške povrede

  • 0
Sara Sharif Šarif Urfan Sharif Beinash Batool Foto: Tanjug/AP

Otac, maćeha i stric Sare Šarif (10) uhapšeni su danas zbog sumnje da su umešani u smrt devojčice čije je telo pronađeno u kući blizu Londona.

"Dvojica muškaraca starosti 41 i 28 godina i 28- godišnja žena uhapšeni su zbog sumnje da su počinili ubistvo. Oni su trenutno na saslušanju. Njih troje su u 19.30 sleteli na aerodrom Getvik, a bili su na letu koji je stigao iz Dubaija", saopštila je policija.

Podsetimo, Sara Šarif, desetogodišnja devojčica koja je pronađena mrtva u svom domu u Vokingu kod Londona, bila je od ranije poznata vlastima.

Sara je pronađena mrtva 10. avgusta, a obdukcija je pokazala da je zadobila višestruke i teške povrede, koje su verovatno bile izazvane tokom dužeg vremenskog perioda.

Policija u Velikoj Britaniji identifikovala je njenog oca Urfana Šarifa, njegovu devojku Beinaš Batul i njegovog brata Fajzala Šahzada Malika, kao osobe sa kojima želi da razgovara tokom istrage ubistva.

Prema britanskoj policiji, Šarif je pozvao policiju iz Islamabada 10. avgusta, zabrinut za bezbednost najstarije ćerke. Mediji su objavili da su njih troje kupili karte za Pakistan dan pre nego što je Sara nađena mrtva. Njen otac kupio je ukupno osam karata.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA