Vreme čitanja: oko 1 min.

Ubila 7 beba, pokušala da ubije 6, osuđena na doživotnu: Medicinska sestra iz pakla podneće žalbu na presudu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Letbi je prošlog meseca proglašena krivom za ubistvo pet dečaka i dve devojčice u odeljenju za novorođenčad u bolnici Grofica od Čestera na severu Engleske

  • 0

Britanska medicinska sestra Lusi Letbi podnela je zahtev za žalbu na osuđujuću presudu za ubistvo sedam beba i pokušaj da ubije još šest, izjavio je danas portparol suda.

Letbi je prošlog meseca proglašena krivom za ubistvo pet dečaka i dve devojčice u odeljenju za novorođenčad u bolnici Grofica od Čestera na severu Engleske tokom 13 meseci od 2015, ubrizgavajući bebama insulin ili vazduh ili hranjenjem na silu, prenosi Tanjug

Ona je u sudu u Mančesteru osuđena na doživotnu kaznu zatvora prošlog meseca.

Letbi je odbila da se pojavi na sudu tokom izricanja presude, a britanski premijer Riši Sunak rekao je ranije da vlada planira da promeni zakon koji bi obavezao osuđenike da prisustvuju njenom izricanju.

Sunak je kazao da je "kukavički" to što se ljudi ne suočavaju sa svojim žrtvama i ne čuju "iz prve ruke kakav su uticaj imali njihovi zločini".

(Telegraf.rs)

Video: "Kovid-nostra" hara Italijom: Novi slučaj lažne vakcinacije, medicinska sestra uhvaćena u prevari

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA