Vreme čitanja: oko 1 min.

Žena upala u more tokom ukrcavanja na brod, ljudi odmah skočili za njom: Snimak iz Grčke vraća veru u ljude

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je ljudska reakcija i sušta suprotnost događaju od pre nekoliko nedelja, koji je uznemirio Grčku, kada su radnici trajekta odgurnuli mladića u more dok je pokušavao da se ukrca na brod

  • 0
Grčka luka Tinos spasavanje more Printskrin: Facebook/tinosnews.gr

U ponedeljak se odvijala prava drama u luci Tinos u Grčkoj, kada je starija žena upala u more dok se ukrcavala na brod. Za razliku od pre nekoliko nedelja, kada Grku Antonisu niko nije skočio da pomogne, nakon čega se mladić udavio, reakcija čuvara luke i posade broda bila je trenutna.

Oni su odmah skočili u vodu i pomogli ženi da izađe na sigurno, prenosi Protothema.

Prema pisanju grčkih medija, malo pre 15 sati u ponedeljak, žena je, nakon što se popela na mali katapult, krenula u unutrašnjost broda, izgubila ravnotežu i pala u vodu, verovatno zbog jakog vetra.

Čuvar luke i osoblje broda odmah je skočilo u more i uz pomoć prsluka za spasavanje, uspeli su da ženu vrate na kopno posle nekoliko minuta.

Ona je odvedena u zdravstveni centar na pregled, dok je brod nastavio ka sledećoj luci.

Ovo je ljudska reakcija i sušta suprotnost događaju od pre nekoliko nedelja, koji je uznemirio Grčku, kada su radnici trajekta odgurnuli mladića u more dok je pokušavao da se ukrca na brod. Niko nije skočio da mu pomogne, nakon čega se mladić udavio. Pokrenuta je istraga nakon ovog incidenta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA