Vreme čitanja: oko 2 min.

Grupa mladića brutalno prebila prodavačicu zbog slatkiša i cigareta: Jeziv snimak bezumnog napada

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Čini se da se deca više ničega ne plaše. Nema nikakvih posledica za njih kao što je nekada bilo", rekla je žrtva napada

  • 2
Policija, Sijetl Foto: Tanjug/AP

Prodavačica koja je brutalno prebijena tokom pljačke na benzinskoj pumpi u Sijetlu rekla je da su se mladići koji su je napali smejali dok su je tukli, javlja "Fox News".

"Smejali su se. Nisu zazirali ni od čega", rekla je Lea Džonston za "Fox13".

Napad se dogodio u petak uveče na pijaci Friendli Normandi u Normandi Parku u Vašingtonu.

Na snimku sa nadzore kamere se vidi kako jedan osumnjičeni više puta udara Džonstonovu u glavu i vrat, a zatim u stomak, dok pet drugih mladića pustoši radnju.

Rekla sam mu: "Možeš prestati da me udaraš. Neću se boriti protiv tebe", rekao je Džonstonova. "Ipak, to ga nije usporilo."

U jednom trenutku Džonstonova pada na pod, a osumnjičeni je šutira pre nego što grupa konačno pobegne. Džonstonova je rekla da su osumnjičeni pobegli sa manje od 100 dolara u gotovini i rukama punim slatkiša i cigareta.

Ona je za "KOMO News" rekla da je imala loš osećaj čim su u radnju ušla šestorica mladića u crnoj odeći i sa maskama.

"Kada sam videla da ulaze kroz vrata sa maskama i šta sve ne, imala sam osećaj da će se nešto desiti i psihički sam se pripremila da budem opljačkana", rekla je ona. "Nisam bio spremna da budem napadnuta."


Sva šestorica osumnjičenih otišla su u ukradenim automobilima, saopštila je policija lokalnim medijima. Oba automobila su pronađena, ali policija i dalje traga za osumnjičenima.

"Čini se da se deca više ničega ne plaše", dodala je ona. "Nema nikakvih posledica za njih kao što je nekada bilo."

Normandi Park je mali grad koji se nalazi južno od Sijetla. Gradska policijska uprava prijavila je dve pljačke 2022. godine, prema godišnjem izveštaju o zločinima Vašingtonskog udruženja šerifa i šefova policije.

Džonstonova je rekla da je ponos boli više od fizičkih povreda nakon napada. Ona je lokalnim medijima rekla da uzima nekoliko slobodnih dana, ali da će se na kraju vratiti na posao.

"Neću im dozvoliti da pobede", rekla je ona. "Sviđa mi se ova zajednica. Volim ljude i volim svoj posao."

Vlasnik prodavnice rekao je za "KOMO News" da će primeniti dodatne bezbednosne mere, uključujući dodavanje više osoblja tokom noćne smene.

PAŽNJA! SNIMAK NAPADA NA PRODAVAČICU JE UZNEMIRUJUĆ!

(Telegraf.rs)

Video: Definicija sreće u jednom kadru: Neverovatno šta je čovek preživeo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA