≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tinejdžerka pronašla ajfon u toaletu aviona, ako se ovo ispostavi tačnim izbiće ogroman skandal

Vreme čitanja: oko 1 min.

Policija je dočekala avion nakon sletanja i odvela stjuarta

  • 2

Porodica 14-godišnje devojčice koja je navodno otkrila ajfon zalepljen na zadnjoj strani daske WC-a u avionskom toaletu na nedavnom letu iz Šarlota za Boston, saopštila je da veruje da je telefon tamo stavio član posade kako bi snimio devojčicu, javlja AP.

Tokom leta 1441 "American Airlinesa" 2. septembra, muški član posade je devojčici rekao da koristi kupatilo prve klase. Član posade je ušao neposredno pre 14-godišnjakinje, rekao joj da je sedište polomljeno, ali da ne brine o tome, a zatim je ponovo ušao u toalet nakon što je ona otišla, navela je njena porodica u pisanoj izjavi.

Nakon što je koristila toalet, devojčica je shvatila da je prilično zamagljen ajfon bio pričvršćen za zadnji deo daske WC-a, očigledno da bi je snimio. Slikala je ovo sopstvenim telefonom pre nego što je izašla iz toaleta.

"Ovi događaji su našu ćerku — i celu porodicu — ostavili šokiranim i duboko uznemirenim", napisala je porodica u saopštenju.

Pol Luelin, advokat koji zastupa porodicu, rekao je da još nisu podneli tužbu.

Policajaci su dočekali avion nakon što je sleteo. Državna policija Masačusetsa ispratila je stjuarta sa leta.

Državna policija je kasnije odbacila FBI kao primarnu istražnu agenciju jer se epizoda dogodila u vazduhu, gde FBI ima jurisdikciju.

Portparol FBI-a je odbio komentar putem mejla.

"American Airlines" je u saopštenju nakon incidenta naveo da zvaničnici avio-kompanije "shvataju ovo pitanje veoma ozbiljno i da u potpunosti sarađuju s organima za sprovođenje zakona.

(Telegraf.rs)

Video: U požaru kod Raške stradao stariji bračni par

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA