Vreme čitanja: oko 1 min.

Filip lažirao smrt da bi izbegao optužbe za silovanje dece: Prekršaj mu došao glave, u svemu mu pomagao sin?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Filip je trebalo da se pojavi na sudu samo jedan dan nakon što je prijavljen njegov navodni nestanak

  • 0
Melvin Phillip Emde Foto: Facebook/St. Charles Parish Sheriff's Office

Nestali kajakaš je navodno lažirao sopstvenu smrt kako bi izbegao optužbe za silovanje, saopštila je policija.

Melvin Filip Emde (41) udavio u Luizijani pre nego što je uhapšen tokom vikenda jer je navodno lažirao sopstvenu smrt da bi izbegao optužbe za silovanje dece u Severnoj Karolini. Filip je uhapšen u nedelju i čeka izručenje u Severnu Karolinu.

Njegov sin je navodno rekao policiji da je Filip pao iz kajaka i udavio se. Međutim, policajci su postali sumnjičavi nakon što su saznali za njegove optužbe za silovanje deteta.

On je trebalo da se pojavi na sudu samo jedan dan nakon što je prijavljen njegov navodni nestanak.

"Odmah nam je bilo vrlo sumnjivo da je ovo možda lažno utapanje kako bi izbegao optužbe. Međutim, nismo mogli javno da razotkrijemo naše sumnje", saopštio je lokalni šerif, piše Mirror.

Iako su verovali da se radi o lažnom utapanju, policija je započela potragu za Filipom. Na društvenim mrežama objavljene su fotografije, a policija je dovela psa i dronove kako bi pokušali da ga lociraju.

Policija je u međuvremenu saznala da je u vreme nestanka Filip nosio nanogicu. Takođe, obaveštenis u da je Filip dva sata pre nestanka kupio dva telefona u Luizijani. Jedan je koristio samo nekoliko puta i to u kratkom vremenskom intervalu.

Filip je pronađen kada je saobraćajac u Džordžiji hteo da zaustavi motociklistu koji je vozio bez tablica. Motocikl je pokušao da izbegne zaustavljanje i pobegao sa lica mesta, ali se sudario. Vozač je trčeći pokušao da pobegne od policije, ali je ubrzo uhapšen i priveden.

Vozač je policajcu dao lažno ime, ali kada su mu uzeli otiske prstiju, policajci su brzo utvrdili da se radi o nestalom Filipu.

On se trenutno nalazi u pritvoru u Džordžiji i čeka da bude isporučen u Severnu Karolinu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA