Vreme čitanja: oko 1 min.

Turista pao sa litice i poginuo dok je snimao zalazak sunca: Jeziva sudbina zbog prelepih kadrova

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nemački turista pao je sa litice i poginuo dok je snimao zalazak sunca sa litice plaže na Baliju u Indoneziji

  • 0

Maksimilijan Aleksandej Tenzer, 22, popeo se na obalsku liticu sa svojom devojkom Selinom Herbst (21) na idiličnoj plaži Pura Luhur Srijong u Tabananu 26. septembra.

Par je na turističko mesto stigao preko onlajn taksija i oko 17:50h pravio selfije i snimao panoramski pogled. Međutim, Maksimilijan, ometen dok je snimao živopisno okruženje, prišao je preblizu ivici visoke preko 15 metara i skliznuo, razbivši glavu o stene ispod. Užasnuta Selina je pozvala taksistu koji ih je ostavio i oni su kontaktirali policiju uz pomoć obližnjeg stanovnika.

Službenik za odnose s javnošću policije Tabanan Gusti Made Berata rekao je: „Žrtva je pronađena pored obalne litice u blizini Pura Luhur Srijong. Pošto nije bio oprezan, nije shvatio da se nalazi na ivici litice, što je dovelo do njegovog pada."

Policajci su rekli da je Maksimilijan pronađen mrtav na mestu nesreće i ležao je licem nadole. Njegovo telo je prevezeno u bolnicu Tabanan na dalje ispitivanje.

Video pogledjte na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Mislio je da je statua pa ušao u bazen da se slika: Zbog selfija ga iskasapio krokodil

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA