Vreme čitanja: oko 1 min.

Tronožno stvorenje upalo u još jedno domaćinstvo: Nadzorne kamere uhvatile sve, vlasnik kuće objavio video

Vreme čitanja: oko 1 min.

Klip počinje tako što, šepajući, medved njuši oko bara koji je na otvorenom, a zatim ga na kraju obilazi i pronalazi džekpot

  • 0
Medved Foto: RINA

Tronožni medved koji je nedavno provalio u domaćinstvo u centralnoj Floridi ponovo se pojavio, piše Yahoo.com.

U poslednjoj poseti, medved, koji je godinama od milja poznat u ovoj oblasti kao "Tripod", udario je u kuću na Hitrou, udaljenu oko 8 kilometara od jezera Meri, gde se 3. septembra dogodila virusna provala.

"Stvorenje" je još jednom uhvaćeno nadzornom kamerom na dvorišnoj terasi popodne, 13. septembra, a video je na Fejsbuku objavio vlasnik kuće Boba Slejd.

Klip počinje tako što, šepajući, medved njuši oko bara koji je na otvorenom, a zatim ga na kraju obilazi i pronalazi džekpot - frižider.

Medved, koji ima dve zadnje noge i jedan gornji ud, ustao je i njuškom otvario gornja vrata zamrzivača, a zatim se osvrnuo oko sebe.

"Džo je ponovo napio medveda!"  Slejd je napisao u opisu videa, ali nije jasno da li je životinja nešto popila jer izgleda da odlazi praznih ruku.

U komentarima ispod videa vlasnik kuće objašnjava da je neželjeni gost ušao tako što je napravio rupu, ali je dodao da je bio veoma "poslušan".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA