≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ubijena nekadašnja lična asistentkinja Vojvotkinje od Jorka: Fergi preneražena, uhapšen muškarac

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ubistvo se desilo pet meseci nakon što se preselila

  • 0
Komemoracija povodo smrt Lise Mari Prisli Foto: Tanjug/AP/John Amis

Sara Ferguson odala je počast svojoj bivšoj ličnoj asistentkinji nakon što je dobila vest o njenom ubistvu u Sjedinjenim Američkim Državama.

Vojvotkinja od Jorka rekla je da je bila "šokirana i tužna" kada je saznala za smrt Dženin Čepmen, sa kojom je ranije sarađivala kao član kraljevske porodice.

Ova 63-godišnjakinja je rekla da je gospođa Čepman (46) bila "lojalna, vredna, lepa i zabavna" žena i obećala da će pomoći svojoj porodici da plati troškove njene sahrane.

Telo gospođe Čepman pronašla je policija u njenom stanu u Dalasu u Teksasu u ponedeljak, samo pet meseci nakon što se preselila u grad. Policija je u Ostinu u Teksasu uhapsila 48-godišnjeg muškarca Džejmsa Patrika u sredu zbog sumnje za njeno ubistvo, izvestio je NBC 5 Dalas-Fort Vort, prenosi Daily mail.

On ostaje u pritvoru.

Gospođa Čepman je počela da radi sa vojvotkinjom od Jorka kao svoj prvi posao, nakon što je diplomirala TV, film i produkciju na Univerzitetu u Sirakuzi u Njujorku.

U izjavi objavljenoj na njenoj Instagram stranici, Vojvotkinja je napisala: "Šokirana sam i tužna kada saznam da je Dženin Čepmen, koja je radila sa mnom kao moj lični asistent pre mnogo godina, ubijena u Dalasu sa samo 46 godina. Osumnjičeni je u pritvoru.

Dženin je bila odana, vredna, divna i zabavna i srce mi se slama zbog njene porodice i prijatelja. Čuo sam se sa njom pre samo nekoliko meseci i delovala je tako srećno. Njena porodica prikuplja novac da preveze njeno telo nazad u Njujork i plati troškove pravnog postupka i sahrane. Ja ću dati donaciju i podržati porodicu na svaki mogući način", napisala je i pozvala i druge da pomognu.

Porodica gospođe Čepman je tvrdila da je, nakon što je živela u Njujorku, radila u San Francisku pre nego što je otputovala u Dalas na novi posao.

Obraćajući se novinarima nakon što je njeno telo pronađeno, sestra gospođe Čepman, Nikol Maršal, rekla je: „Ona je bila sila na koju treba računati, bila je uzor.

Policija je otkrila telo gospođe Čepman u njenom stanu u ulici Elm u Dalasu oko 13.15 u ponedeljak, 25. septembra. Njena smrt je prvobitno istražena kao "neobjašnjiva", pre nego što je obdukcija utvrdila da je njena smrt ubistvo. Dan kasnije Džejmsa Patrika (48) uhapsila je policija Univerziteta Teksas pod sumnjom za ubistvo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA