Vreme čitanja: oko 1 min.

Uleteo automobilom u sedište policije pevajući čuveni hit: Zaradio podužu listu optužbi za ovaj poduhvat

Vreme čitanja: oko 1 min.

Džon Hargrivs iz Belvidera je uhapšen i sada se suočava sa ukupno 10 optužbi zbog divljanja za volanom

  • 0
Policija, policijski automobil, svetla, rotacija Foto: Shutterstock

Muškarac iz Nju Džersija je iza rešetaka nakon što je svojim automobilom ušao u sedište lokalne policijske uprave, javlja "Insider".

Dok je puštao "Welcome to the Jungle" grupe Guns N' Roses, 34-godišnji muškarac je uleteo svojim automobilom u prostorije policijske uprave sa rukama u vazduhu pobedonosno, kao da je upravo postigao tačdaun, može se videti na snimku.

Džon Hargrivs iz Belvidera je uhapšen i sada se suočava sa ukupno 10 optužbi zbog divljanja za volanom, navodi se u saopštenju Džejmsa Fajfera, tužioca okruga Voren.

Pre nego što je Hargrivs uleteo u sedište policije u Independens Taunšipu, prvo se zabio "u garažna vrata privatne kuće u pokušaju da uplaši ili uznemiri vlasnika kuće", koga je inače poznavao, navodi se u saopštenju tužioca.

Zatim se Hargrivs "odvezao do najbliže policijske stanice i namerno uleteo svojim vozilom u zgradu nanevši značajnu štetu!, navodi se u saopštenju za javnost.

Hargrivs je za dlaku promašio policajca Kilijana Bernarda, koji se udaljio od svog stola i bio u kancelariji narednika kada je Hargrivsov automobil uleteo u prostoriju.

"Verovatno govorimo o nekoliko sekundi tokom kojih je mogao da ubije policajca", rekao je Fajfer.

"Samo milošću Božjom nije bio tamo u to vreme."

Portparol policijske uprave nije odmah u subotu odgovorio na zahtev "Insidera" za komentar. Nije odmah bilo jasno ni da li Hargrivs ima advokata.

Zbog upada u sedište policije Hargrivs je optužen za terorizam, nanošenje velike štete, teški napad, provalu, posedovanje oružja u nezakonite svrhe i kriminalne ispade, navodi se u saopštenju za javnost.

Hargrivs je ranije osuđen na dve godine uslovne kazne 2021. godine nakon što se izjasnio krivim za uhođenje i kriminalni napad, navodi se u sudskim spisima.

(Telegraf.rs)

Video: Zaustavljen bahati vozač "poršea" u Varvarinu: Panamerom po gasu i to sa nevezanom maloletnom decom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA