Vreme čitanja: oko 1 min.

Ljubavni spor doveo do krvoprolića u Hjustonu: Dve žene ubijene, dva muškarca ranjena

Vreme čitanja: oko 1 min.

Istražitelji i dalje pokušavaju da shvate šta se tačno dogodilo u sporu u kom su učestvovala čak tri strelca i ukupno sedam osoba

  • 0
Hjuston, policija Ilustracija: Pixabay

Žena i njena snaja su ubijene, a dvojica muškaraca hospitalizovana sa ranama od vatrenog oružja u pucnjavi za koju vlasti veruju da je nastala zbog ljubavnog spora, rekao je u nedelju šerif iz oblasti Hjustona. Malo dete je srećom ostalo nepovređeno u pucnjavi, javlja AP.

Policajci su u nedelju ujutro pozvani u kuću u severozapadnom delu Hjustona, gde su pronašli više žrtava upucanih iz vatrenog oružja, rekao je Ed Gonzales, šerif okruga Haris.

Gonzales je rekao da su 65-godišnja žena i njena 28-godišnja snaja, koje su živele u kući u kojoj se dogodila pucnjava, potvrđene mrtve na licu mesta. Dva muškarca su prebačena u bolnicu, gde su u teškom, ali stabilnom stanju, rekao je šerif.

Dvogodišnjak je bio u kući u trenutku pucnjave, ali je rođak odneo dete na sigurno, rekao je šerif.

Istražitelji i dalje pokušavaju da shvate šta se tačno dogodilo u sporu u kom su učestvovala čak tri strelca i ukupno sedam osoba, rekao je šerif. On je u ranijoj izjavi rekao da je pucnjava možda nastala zbog raskida ili razvoda.

Većina hitaca ispaljena je u kući u stambenoj četvrti oko 32 kilometra severozapadno od centra Hjustona, ali je i napolju bilo tragova pucnjave, rekao je Gonzales.

Šerif nije identifikovao nikoga od ubijenih, kao ni osumnjičene ubice, ali je rekao da nema aktivne pretnje po zajednicu.

(Telegraf.rs)

Video: Vatra progutala automobil kod Sava Centra: Da li je realno da ovako izgleda posle buktinje?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA