Vreme čitanja: oko 1 min.

Učenica nokautirala nastavnicu pogodivši je stolicom u glavu: Jeziv snimak iz Mičigena

Vreme čitanja: oko 1 min.

Učesnici koji su uključeni u incident će odgovarati, naveo je nadzornik u saopštenju

  • 0
Stolica Foto: Shutterstock

Nastavnica iz Mičigena koja je pogođena u potiljak stolicom koju je učenik bacio na nju, a što se može videti na nedavno objavljenom video snimku, vraća se na posao, dok će se učenik suočiti s optužbama za krivično delo, javlja "Fox News".

"Flint Community Schools" reagovale su na sada viralnki video u četvrtak, rekavši da se incident "dogodio na Southwestern Classical Academy" u vezi sa fizičkom svađom između dva naučnika. Ovaj nesrećni incident doveo je do povrede jednog člana osoblja", navodi se u saopštenju.

Na snimku se vidi kako dve tinejdžerke viču jedna na drugu u učionici s učiteljicom u sredini. Jedna od devojaka, koju je lokalni "ABC 12" identifikovao kao 15-godišnjakinju, uzima stolicu i baca je, pogađajući nastavnicu u glavu.

Učenici odmah verbalno reaguju na povredu učiteljice nakon što je pala na pod, a na snimku se vidi da je potom prevrnuto nekoliko stolova.

Školski resorni službenik koji je pozvan da prekine tuču pronašao je učiteljicu kako leži na podu sa povredama glave, rekao je šef policije Flinta Terence Grin za "ABC 12".

Tužilaštvo okruga Dženesi je navodno optužilo neidentifikovanu tinejdžerku koja je bacila metalnu stolicu za dve tačke krivičnog dela.

U saopštenju za štampu okruga od petka kaže se da je učiteljica puštena iz bolnice istog dana nakon incidenta i da je dobro.

"Štaviše, sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavam da je nastavnica odlučila da se vrati na posao", navodi se u izjavi nadzornika Kevelina Džonsa.


"Na dan povratka nastavnice, naučnici i osoblje će biti prisutni da joj ukažu toplu dobrodošlicu. Oni je smatraju herojem, i mi delimo njihovo osećanje."

U saopštenju se dodaje da će uključeni učenica "odgovorati u skladu sa zakonom i u skladu sa Kodeksom ponašanja učenika 'Flint Community Schools'".

"Fox News Digital" je od upravniku okruga tražio više informacija, ali on nije odmah odgovorio.

PAŽNJA! SNIMAK JE UZNEMIRUJUĆ!

(Telegraf.rs)

Video: Pijani GTA na ruski način: Razvalio džipom pola kraja i tu nije kraj!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA