Vreme čitanja: oko 1 min.

Marko Baković pitao za trudnu suprugu, bolničarka pretrnula: U Veneciju došli posle svadbe, ali se desio horor

Vreme čitanja: oko 1 min.

Marko je teško povređen i hospitalizovan je u bolnici Mirano pokraj Venecije. On je na intenzivnoj nezi, u teškom stanju, ali je pri svesti

  • 4
Antonela Bakovic i suprug Marko Baković hrvatski par iz autobusa Foto: Facebook/Antonela Bakovic

Bračno putovanje u Veneciju Antonele i Marka Bakovića, tri nedelje nakon njihovoh venčanja, pretvorilo se u nezamislivu tragediju.

Prilikom sletanja autobusa s nadvožnjaka u blizini Venecije poginula je 24-godišnja Splićanka, a njen suprug Marko je teško povređen. Ukupno je poginula 21 osoba, a reč je o stranim turistima, uglavnom mladim ljudima.

Par se venčao pre tri nedelje u Splitu, a u Veneciju su stigli u utorak. Oko 19.30 sati su se ukrcali na električni autobus koji je nakon razgledanja popularne turističke destinacije trebalo da ih vrati u kamp Hu u Margeri, gde su bili smešteni, prenosi Jutarnji.

Dogodila se tragedija kada se autobus, iz za sada još nepoznatih razloga, survao u 10-ak metara duboku provaliju.

Kako prenosi La Repubblica, Antonela je bila trudna.

Marko je teško povređen i hospitalizovan je u bolnici Mirano pokraj Venecije. On je na intenzivnoj nezi, u teškom stanju, ali je pri svesti.

Italijanski list prenosi da je Marko u bolnici pitao za suprugu.

"Gde je moja žena?", bile su reči na koje je pretrnula medicinska sestra znajući istinu. Poručila mu je da se odmori i da mora da čuva snagu, prenosi La Repubblica.

Corriere dela Sera piše da je Marko građevinski radnik i fudbaler koji je igrao za Slogu iz Mravinaca. U subotu, tri dana pre putovanja odigrao je derbi s Uskokom iz Klisa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA