Vreme čitanja: oko 1 min.

Umesto sladoleda, roditelji i sin prodavali drogu u kamionu: Celo selo kupovalo kod njih

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svakome ko bi im se zamerio, članovi kriminalne grupe su sekli gume i pretili

  • 1
MUP SAOPSTENJE HAPSENJE DROGA BEOGRAD Foto: MUP RS

Lin Lejson (51), Stiven Pol Lejson (55) i njihov sin Samson (22) optuženi su za nabavku i distribuciju nedozvoljenih sredstava širom jugozapadnog Velsa u Velikoj Britaniji.

Cela porodica je dilovala velike količine kanabisa i kokaina iz kamiona za sladoled, a kako se navodi, stanovnici iz obližnjeg sela su bili redovne mušterije, prenosi Miror.

Kriminalna operacija se izvodila u blizini jedne farme u Karmartenu, a svakome ko bi im se zamerio, članovi su sekli gume na kolima i pretili.

Kada je policija izvršila raciju u oktobru 2021. godine, pronašla je velike količine droge. Naime, na farmi je bio kanabis i kokain u iznosu od oko 80.000 funti ulične vrednosti.

Policija je uhapsila muža i sina, ali je Lin trenutno u bekstvu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Виц

    10. oktobar 2023 | 08:52

    Отишо Војвођанин први пут у ресторан. На крају конобар пита: "шта ћете за дезерт"? Он пита:"шта ти је то" Конобар: "то је нешто слатко, на крају". Војвођан.: "дајте ми мочу од кобасица, и хлеба". Конобар: "није то дезерт". Војв.:"ти ћеш мене да учиш шта је мени слатко". ТАКО ТИ ЈЕ И ОВО. НЕКОМЕ ЈЕ СЛАДОЛЕД- ДРОГА, И ДРОГА-СЛАДОЛЕД😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA