≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hamas preti da će pogubiti civilne taoce i da će svako pogubljenje prenositi uživo na televiziji

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uskoro opširnije...

  • 21
Hamas Foto: Shutterstock

Palestinska militantna organizacija Hamas zapretila je da će pogubiti civilne taoce i da će svako pogubljenje prenositi uživo na televiziji, javlja "Al Arabia".

Kako se navodi, Hamas je odmazdom nad civilima pripretio "zbog novog izraelskog bombardovanja civilnih kuća bez prethodnog upozorenja", navodi taj portal.

Portparol naoružanog krila Hamasa Abu Obaida rekao je da su delovali u skladu s islamskim uputstvima čuvajući izraelske zarobljenike na sigurnom i zdravom, okrivljujući Izrael za namerno pojačano bombardovanje i ubijanje civila u njihovim domovima u vazdušnim napadima bez upozorenja.

Ranije u ponedeljak, izraelski ministar spoljnih poslova Eli Koen rekao je da je više od 100 ljudi zarobljeno od strane Hamasa tokom smrtonosnog prekograničnog upada tokom vikenda.

(Telegraf.rs)

Video: Jezivi snimak otmice mladog izraelskog para za taoce palestinskih boraca

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mihailovic

    9. oktobar 2023 | 19:16

    Bude li Hamas poceo da ubija Izraelske taoce civile Izrael mora da sravni sa zemljom sve teritorije koje su pretnja postojanju Izraela a gde su Hamas i Hizbolah baze. Ako se mora Izrael mora upotrebiti i nuklearnim taktickim oruzjem sve unistiti da nepostoje.

  • MOSSAD

    9. oktobar 2023 | 19:23

    IZRAEL Sveta Zemlja za Jevreje i Hrišćane.

  • Darko

    9. oktobar 2023 | 19:10

    Borci za slobodu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA