≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Izraelska vojska za tri sata bombardovala 130 ciljeva u Pojasu Gaze i najavila još žešće napade na Hamas

Vreme čitanja: oko 1 min.

Avioni izraelskog vazduhoplovstva bombardovali su 130 ciljeva koji pripadaju pokretu Hamas u Pojasu Gaze u poslednja tri sata

  • 0
Izrael Hamas napadi izraelski tenk vojska Foto: Tanjug/AP

Portparol izraelske vojske Danijel Hagri izjavio je danas da je vojska u stanju da u potpunosti kontroliše dužinu graničnog pojasa sa Pojasom Gaze.

"Nikakvi militanti ne mogu da pređu u Izrael", dodao je Hagri, na navodeći da li u Izraelu još uvek ima militanata ili ne, prenosi arapski tv kanal al-Hadat.

Avioni izraelskog vazduhoplovstva bombardovali su 130 ciljeva koji pripadaju pokretu Hamas u Pojasu Gaze u poslednja tri sata.

Portparol Palestinskog Crvenog polumeseca Muhamed Abu Musabih rekao je za "Al Arabiju" da trenutno nema sigurnih mesta u Gazi, dodajući da je sektor od severa do juga pod kontinuiranim granatiranjem.

"Times of Israel" je citirao visokog izraelskog zvaničnka koji je rekao da će se rat u Gazi "nastaviti danima ili nedeljama, a možda i duže".

"Napadi na Gazu će biti izvedeni maksimalnom snagom i u najvećem opsegu, čak i ako to bude na štetu izraelskih građana koji su tamo zatvoreni", dodao je.

(Telegraf,rs/Tanjug)

Video: Ambasador Izraela za Telegraf.rs: Hamas izveo varvarski napad, Srbija dokazala da nam je prijatelj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA