≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Roditelji Gabi Petito i Brajana Londrija sreli se prvi put nakon ubistva: "Nisu pokazali trunku kajanja"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Podsetimo, Gabi i Brajan su dokumentovali svoje putovanje preko zemlje na društvenim mrežama nakon veridbe, pre nego što se Brajan vratio sam kući na Floridi u septembru 2021. godine

  • 0
Gabi Gabby Petito nestala devojka vlogerka Foto: Instagram/gabspetito

Roditelji jutjuberke Gabi Petito, koju je brutalno ubio njen dečko Brajan Londri, koji je zatim izvršio samoubistvo, sreli su se danas prvi put nakon stravičnog zločina.

Gabini roditelji pokrenuli su postupak protiv Brajanovih roditelja i njihovog advokata.

Tokom prvog ročišta Brajanov otac nije pokazao trunku kajanja.

"Bilo je teško slušati nekog ko ne pokazuje trunku kajanja prema devojci koju su nazivali svojom snajom", rekla je gabina majka Nikol Šmit.

U tužbi koju su Gabini roditelji pokrenuli navodi se da su brajanovi roditelji znali za ubistvo njihove ćerke, ali da su to pokušali da sakriju. zbog njihovih postupaka Gabini roditelji su preživeli veliku patnju i sada traže adekvatnu odštetu za pretrpljeni strah i bol, piše NY Post.

Podsetimo, Gabi i Brajan su dokumentovali svoje putovanje preko zemlje na društvenim mrežama nakon veridbe, pre nego što se Brajan vratio sam kući na Floridi u septembru 2021. godine.

Njeno telo je pronađeno u blizini nacionalnog parka u Vajomingu kasnije tog meseca.

Brajanovo telo pronađeno je mesec dana kasnije na Floridi u blizini doma njegovih roditelja. FBI je rekao da je Brajan napisao poruku da je odgovoran za njenu smrt. Pismo "spali nakon čitanja" pronađeno je u njegovom rancu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA