Vreme čitanja: oko 1 min.

Kakva bruka hrvatskog novinara u Izraelu: "Naš junački reporter"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Petar Vlahov izveštavao je za Dnevnik HRT-a sa šlemom na glavi o raketnom napadu Hamasa, a devojke iza njega opušteno su stajale i gledale u svoje mobilne telefone

  • 22

Hrvatski novinar i TV voditelj Petar Vlahov javio se sinoć u Dnevnik 2 iz Tel Aviva u Izraelu, a zbog toga je postao predmet posmeha na društvenim mrežama, piše "Jutarnji list".

Naime, Vlahov je izveštavao za HRT sa zemlje u pozi nekog po kome padaju bombe, sve sa šlemom na glavi, a iza njega su dve žene opušteno stajale pored automobila i gledale u svoje mobilne telefone. Kroz kadar je prošlo još nekoliko ljudi i vozila.

Vlahov je nosio otkopčani zeleni šlem i nije imao pancir na sebi, dok ostali reporteri u Izraelu nose plavi pancir s natpisom PRESS i plavi šlem ,jer novinari u ratnim zonama moraju biti označeni. Nije poznato otkud Vlahovu šlem zelene boje, navodi "Jutarnji".

U Dnevniku je rekao da je neposredno pre javljanja svedočio raketnom napadu Hamasa, te da su on i svi drugi videli nekoliko raketa.

Evo kako su društvene mreže regovale na njegovo izveštavanje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    13. oktobar 2023 | 11:24

    MA MOGAO JE DA SE JAVI I IZ ZAGREBA!!!

  • Mihajlo

    13. oktobar 2023 | 11:37

    Ni CNN nije bolji, snimali su kako su pod udarima 10km od dejstava. Dovoljno da se cuje eksplozija i da tonac u obradi pojaca...Ko ne veruje neka potrazi snimak, cak imaju i rezisera koji im govori kako da glume uplasenost itd...

  • Ђурађ

    13. oktobar 2023 | 12:57

    Храбро срце хрватско 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA