Vreme čitanja: oko 1 min.

Maja i Saša zaključali dete (3) u podrumu: Devojčicu našli mrtvu, sestra iznela jezive detalje užasa

Vreme čitanja: oko 1 min.

Saša je navodno na saslušanju tvrdio da su dete redovno obilazili i odnosili joj hranu i vodu, ali da su malecku 1. oktobra pronašli mrtvu

  • 2
nemacka policija Foto-ilustracija: Shutterstock

Nemačka policija uhapsila je u četvrtak Maju V. (39) zbog sumnje da je zajedno sa svojim suprugom Sašom (40), zaključala njihovu trogodišnju ćerku u podrum i tamo je ostavila nekoliko dana, sve dok dete nije preminulo.

Jeziv slučaj otkriven je nakon što je Saša u petak pozvao policiju i rekao da je telo deteta bacio u kanal Rajne sa tegovima, kako bi telo potonulo. Ispostaviće se da je devojčica umrla najmanje dan pre toga i to najverovatnije od posledice inhalacije želudačnih izlučevina u pluća.

Sumnja se da su roditelji devojčicu po kazni zatvorili podrum nekoliko dana uoči smrt ostavljajući joj hranu i piće. Majina i Sašina druga ćerka je navodno rekla policiji da je videla roditelje kako njenu sestricu odvode u podrum.

Saša je navodno na saslušanju tvrdio da su dete redovno obilazili i odnosili joj hranu i vodu, ali da su malecku 1. oktobra pronašli mrtvu.

Iste noći je telo opretetio tegovima i, prema njegovim rečima, bacio u kanal u blizini Oberhausena.

Prvi rezultati obdukcije navodno nisu pokazali da je dete bilo fizički zlostavljano.

Iz policije su saopštili da su priveli i majku trogodišnje žrtve.

"U slučaju ubijene trogodišnje devojčice iz Dinslakena, komisija za ubistva u Duizburgu je u četvrtak kasno popodne uhapsila i 39-godišnju majku deteta. Policijska istraga nad ocem (40), koji je već bio osumnjičen, otkrila je konkretne dokaze da je majka devojčice zajedno sa njim namerno teško maltretirala dete i na kraju je ubila", naveli su iz policije.

Inače, Maja V. je nakon hapšenja muža novinarima tvrdila da ni na koji način nije umešana u smrt devojčice.


Policija ispituje i komšije da li su primetili nešto čudno kod porodice.

"Inače se u ovoj zgradi sve čuje, ali ništa tih dana nismo čuli ni plač, ni vriske ni ništa. Ne znam kako", rekao je jedan od stanara zgrade u kojoj je devojčica preminula.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pravda

    14. oktobar 2023 | 18:09

    Ostaviti ih da umru od gladi, dati im vode da se pate sto je duze moguce

  • Silvija

    14. oktobar 2023 | 12:11

    Njih treba isto zatvoriti u podrum,manijaci,sta se to desava sa nasim narodom,Ovaj Sasa je najveci monstrum na svetu ,3 godine joj ,zatvoriti ga na 30 godina ,Majka kakva majka ,zmija bi bila bolja od ove majke ,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA