Vreme čitanja: oko 1 min.

Netanjahu: Spremni smo za sledeću fazu u ratu protiv Hamasa

Vreme čitanja: oko 1 min.

Reč je o prvoj poseti izraelskog premijera licu mesta otkako je Hamas izveo napad na Izrael, u kojem je ubijeno više od 1.300 ljudi, većinom civila

  • 12
Benjamin Netanijahu  Ehud Olmert Foto: Shutterstock

Izraelski premijer Benjamin Netanijahu izjavio je danas da "dolazi sledeća faza" u ratu protiv palestinske militantne grupe Hamas.

"Spremni ste za sledeću fazu? Dolazi sledeća faza", rekao je Netanijahu na video-snimku prilikom posete jedinici pešadije izraelske vojske nedaleko od Pojasa Gaze, prenosi Gardijan.

Iz kancelarije kabineta premijera Izraela naveli su da je Netanijahu obišao kibuce Beri i Kfar Aza, dve zajednice na granici sa Pojasom Gaze koje su najteže pogođene u napadu Hamasa. Dodaje se da je Netanijahu "šetao između ruševina gde su se desili ovi strašni masakri", prenosi "Tajms of Izrael".

Reč je o prvoj poseti izraelskog premijera licu mesta otkako je Hamas izveo napad na Izrael, u kojem je ubijeno više od 1.300 ljudi, većinom civila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    14. oktobar 2023 | 22:21

    AMERI I MALI AMERI UVUCE U RAT IZRAEL SA IRANOM I STRADACE JEVREJI I IRANCI A ONI CE PROFITIRATI !!! ZA NJIH JE UVEK RAT BIZNIS !!!

  • Zeljko

    14. oktobar 2023 | 20:44

    Ubili ste Hrista,sta drugo vam sledi osim druge kazne,prva holokaust nije vam bilo dosta kada ste osetili robstvo,muku,patnju vi ste isto primenili nad Palestincima takodje ljudskim bicima...tolikobo tome koliko vi verujete u Boga u ljubav ....

  • Izrael

    14. oktobar 2023 | 22:01

    Vrsi teror nad palestincima vec 75 god dosad su ubili hiljade i hiljade civila dece uspelu su oterati 5 miliona palestinaca dosad sad ce isteratci ove preostale zaboravljaju ljudi sta su njima cinili u proslosti pa sad isto oni rade palestini

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA