Vreme čitanja: oko 1 min.

Voz iskočio iz šina u Koloradu, srušio most, pa pao na put: Poginuo vozač kamiona

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na fotografijama se vidi vidi delimično srušen most preko međudržavne magistrale, a ispod njega kamion, kao i razbacani vagoni i tovari uglja koji prekrivaju i delove auto-puta

  • 0
Kolorado voz iskočio iz šina Foto: Tanjug/AP

Vozač kamiona poginuo je kada je voz iskočio iz šina i srušio most, izbacujući ugalj i oštećene vagone preko auto-puta u blizini Puebla u Koloradu, saopštile su danas vlasti.

Portparol kancelarije šerifa okruga Pueblo, Gejl Perez, navela je da nije bilo drugih vozila u nedeljnom incidentu na lokaciju 183 kilometra južno od Denvera, preneo je AP.

Navodi se da su objavljene fotografije i video-zapisi na kojima se vidi delimično srušen most preko međudržavne magistrale, a ispod njega kamion, kao i razbacani vagoni i tovari uglja koji prekrivaju i delove auto-puta.

Kolorado voz iskočio iz šina Foto: Tanjug/AP

Američki predsednik Džozef Bajden trebalo je danas da poseti Pueblo, odnosno CS Vind, najveću svetsku fabriku za proizvodnju tornja od vetra, ali je samo nekoliko sati pre polaska odložio putovanje, kako bi ostao u Vašingtonu i fokusirao se na sukob na Bliskom istoku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA