≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mama sa Majinom slikom u rukama moli za pomoć: Oteo ju je Hamas, pre toga snimljena kako pleše na festivalu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Žena je na konferenciji u ruci držala Majinu sliku i objašnjavala da je ovo kroz šta svet prolazi "zločin protiv humanosti"

  • 1
Keren Shem, Maya Mia Shem Foto: GIL COHEN-MAGEN / AFP / Profimedia

Hamas je objavio video-snimak na kojem se jasno vidi Maja Šem (21) koju drže kao taoca u Gazi, a sada se oglasila njena majka Keren Šem.

Majka je održala konferenciju za novinare u Tel Avivu gde se obraća celom svetu i moli za pomoć.

Žena je u ruci držala Majinu sliku i objašnjavala da je ovo kroz šta svet prolazi "zločin protiv humanosti".

"Molim vas, vratite mi moju bebu. Ona je samo otišla na žurku, na festival, da se zabavi. Sada je zarobljena u Gazi sa još mnogo, mnogo ljudi", rekla je vidno potresena Keren.

Na video-snimku koji je objavio Hamas, Maja, vidno iscrpljena i povređena, priča o uslovima u kojima živi i kako brinu o njoj.

Takođe, na društvenim mrežama je osvanuo video-snimak na kojem se vidi kako je Maja bila veoma vesela na žurci, opušteno igrala i smejala se, pre nego što je oteta.

"Mnogo je dece koja su otišla na ovaj festival. Mnogo je beba, dece i starijih ljudi, oni su preživeli, a sada su kidnapovani. Njihove kuće su spaljene", rekla je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anonymus

    17. oktobar 2023 | 15:58

    AH...ta propaganda...kao i Markale, Račak, Klečka, Srebrenica .... Neće joj ništa, samo druga vrsta plesa, kao što ni našoj deci zbog te propagande ništa nije bilo....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA