Vreme čitanja: oko 1 min.

Netanjahu se oglasio o napadu na bolnicu: "Ovo čitav svet mora da zna"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Izraelski premijer negira da su izraelske snage gađale bolnicu

  • 10
Benjamin Netanjahu, Benjamin Netanyahu Foto: Tanjug/AP

Premijer Izraela Benjamin Netanjahu negirao je večeras da su Izraelske odbrambene snage odgovorne za gađanje bolnice u Gazi.

"Ceo svet treba da zna, Varvarski teroristi u Gazi su napali bolnicu u Gazi, a ne Izraelske odbrambene snage. Oni koji su brutalno ubili našu decu ubijaju i svoju decu", naveo je Netanjahu u svom postu na platformi X.

Podsetimo, bolnica je pogođena u poslepodnevnim časovima, a Hamas tvrdi da je poginulo više stotina ljudi.

Portparol Izraelskih odbrambenih snaga za napad je optužio Palestinski islamski džihad, a ta grupa negira da je učestvovala u gađanju bolnice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    18. oktobar 2023 | 06:50

    Genocid koji zapad podrzava a zrtva nacizma preraste svog dzelata. Napadate po svim medijima Rusiju koja se ocigledno trudi da smanji civilne zrtve a opravdavate genocid ogromnih razmera.

  • Gedza gegula

    18. oktobar 2023 | 07:05

    A dal citav svet treba da zna kad su americki zzlotvori bombardovali srbpske bolnice porodilista ubijali decu na nosi na moatovima nam ubijali decu dal je citav svet regovao pa i danas isto rade na kosovu

  • Pp

    18. oktobar 2023 | 00:59

    Pa muslimani redovno šalju svoju rodjenu decu u samoubilačke misije opasujući ih eksplozivom... Ne bi bilo prvi put da ubijaju svoj narod da bi prevarili svetsku javnost i napravili od sebe žrtve. Setite se Merkala, Račka, Srebrenice koju su svesno žrtvovali i o čemu je svedočio i tadašnji načelnik policije Srebrenice..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA