≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Amerikanci izdali najozbiljnije upozorenje do sada

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stejt Department poslao ozbiljno upozorenje svojim građanima

  • 18
Stejt Department zgrada  United States Department of State Foto: Shutterstock

Američki Stejt Department izdao je danas upozorenje svojim državljanima da budu na oprezu prilikom putovanja ili boravka u bilo kojoj zemlji sveta.

"Zbog povećanih tenzija na različitim lokacijama širom sveta, potencijala za terorističke napade,  demonstracije ili nasilne akcije protiv građana i interesa SAD, Stejt department savetuje američkim državljanima u inostranstvu da budu oprezniji", navodi se u saopštenju.

U saopštenju se navodi da građani treba da budu oprezni na lokacijama koje posećuju turisti.

"Prijavite se u Smart Traveler Enrollment Program (STEP) da biste primali informacije i upozorenja i olakšali lociranje u hitnim slučajevima u inostranstvu", navodi se u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Soko

    19. oktobar 2023 | 17:56

    Amerikance maltretirati gde god da su , a oni Afroamerikanci što služe kao paravan demokratije u institucijama bolje da se ubiju.Zaboravili da su njihove predke dovozili kao roblje iz Afrike da im služe za parče bajatog hleba.I danas ih ubijaju za male ili slučajne greške gde god stignu.Obama je očiti primer paravana Američke demokratije.

  • Marko

    19. oktobar 2023 | 18:12

    Da sw nisu mešali u sve svetske probleme sad ne bi slali takva upozorenja. Imaju svoj kontinent koji smo im mi otkrili da bi nas uništili. Kolumbo j... ti

  • kale

    19. oktobar 2023 | 18:04

    Kakvu politiku vodite nije cudno da vasim neduznim gradjanima preti opasnost u 2/3sveta. Naravno da je to lose za neduzne amerikance sirom sveta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA