≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Objavljene fotografije Natali i njene majke nakon što ih je Hamas pustio

Vreme čitanja: oko 1 min.

Majka i ćerka su prebačene u Izrael

  • 8
Natali i Džudit Ranan, taoci, Hamas Foto: Tanjug/AP

Natali Ranan i njena majka Džudit, koje su dve nedelje bile taoci Hamasa u Gazi puštene su na slobodu i prebačene u Izrael, potvrđeno je iz kabineta premijera Benjamina Netanjahua.

Sada je objavljena fotografija, na kojoj se, kako se navodi, vidi kako su Natali i Džudit pod zaštitom izraelskih bezbednjaka.

Na fotografiji se vidi kako ih nepoznati čovek, koji nosi pancir, drži za ruke.

Podsetimo, njihovo oslobađanje potvrdio je i predsednik SAD Džo Bajden, koji je rekao da je presrećan što će Džudit i njena ćerka uskoro biti sa porodicom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Слађана Точиловац Шаљић

    20. oktobar 2023 | 23:08

    ❤️

  • Vu

    21. oktobar 2023 | 10:16

    Dok su Blinken a potom i Bajden bili u Tel Avivu ni jedna raketa nije upućena prema tom gradu. Sad puštene Amerikanke i vidi čuda slučajno u čistoj odeći, bez tačkice prljavštvine. I sad svi na to treba da vičemo beeeee, jer smo mi za njih ovce.

  • Aleksandar

    21. oktobar 2023 | 01:15

    Jet su amerikanci? Ili sto dobri hamas bas voli da pokaze dobru volju... i oni su to sto jesu ocigledno. Licno misljenje, nisu smeli trebali da ubijaju civile, otimaju.. ali kad vec jesu ucinili zlo muka mi je kad vidim da jedino amerikanac prolazi dobro, a zasluzan je za 99% zla koja se dogadjaju na planeti. Sami prave zlo pa se naime protiv tog istog zla bore-i prodaju oruzje usluge toalet papir itd itd... oni su zlo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA