≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ubio trudnu ženu pa se nakon 22 godine pojavio u sudu sa advokatom: Krio se u džungli do zastarevanja slučaja

Vreme čitanja: oko 1 min.

Većina je na njega verovatno i zaboravila, a on je sve šokirao kad se ove sedmice pojavio pred sudom u San Sebastianu sa zahtevom da ga sud prepozna kao slobodnu osobu jer je nastupila zastarelost

  • 0

U januaru 2000. Argentinac Ramon Anhel Abregu ubio je svoju partnerku u sedmom mesecu trudnoće, Evu Falkon, zbog toga je uhapšen i osuđen na 20 godina zatvora, nakon čega je ubrzo uspeo da pobegne. U sudu se pojavio ove nedelje, 22 godine nakon ubistva sa advokatom.

Clarin piše da je Abregu prvo pobegao u Čile, odakle se potom vratio u provinciju na severu Argentine. Navodno je sve vreme živeo u džungli, skriven od ljudi, piše 24sata.hr.

Većina je na njega verovatno i zaboravila, a on je sve šokirao kad se ove sedmice pojavio pred sudom u San Sebastianu sa zahtevom da ga sud prepozna kao slobodnu osobu jer je nastupila zastarelost.

Učinio je to u pratnji advokata Alehandra De la Rive, koji je predočio dokumente u kojima traži slobodu za svog klijenta jer je istekao "rok zastarelosti slučaja".

On smatra da je Abregu, krijući se od vlasti, odslužio kaznu.

Abregu je trenutno u pritvoru i njegova budućnost je nepoznata, piše Klarin.

- Određena pravna pitanja treba da se reše - poručuju iz pravosudnih krugova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA