Vreme čitanja: oko 1 min.

Majka ih 20 minuta molila da prestanu: Dvojica tinejdžera silovala ženu u njenom stanu, snimali iživljavanje

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zlostavljanje je trajalo 20 minuta, a žena je nakon čina silovanja odjurila kod komšije i zamolila ga da pozove policiju

  • 5
Manijak, nasilnik, silovatelj, silovanje, nasilje nad ženama, napadač Foto: Shutterstock

Dva tinejdžera iz Derbija snimali su seksualni čin nad pijanom majkom u njenom stanu u Normatonu, u Velikoj Britaniji.

František Bunda i Mario Zupko smenjivali su se u seksualnim aktivnostima nad ženom dok ih je ona uzaludo molila da prestanu. Svaki put kada bi se oglasila, jedan od njih bi joj rekao da ćuti i stavio joj ruku preko usta da je ućutka, pise Derby Telegraf.

Zlostavljanje je trajalo 20 minuta, a žena je nakon čina silovanja odjurila kod komšije i zamolila ga da pozove policiju.

Dvojica tinejdžera, tada starih 16 i 17 godina, uhapšena su neposredno nakon izvršenja zločina, a kako se navodi, silovanje se dogodilo u ranim satima 3. avgusta 2021. godine.

Na osnovu snimaka, sud je mogao da zaključi da je žrtva bila izuzetno pijana i da se protivila činu, ali da tinejžderi nisu imali nameru da prestanu sa maltretiranjem.

- Incident koji sam video trajao je nekoliko sekundi, a u stvarnosti je to bilo čitavih 20 minuta. Žena vam je jasno govorila da ne želi da se to dogodi. Molila je da je ne snimaš. Nakon što ste osuđeni i odslužite kazne, vi ćete se vratiti životu, a ona nikada neće zaboraviti šta ste joj uradili - rekao je sudija Šon Smit.

Tužilac Abigejl Džojs je izjavila da su se momci u julu ove godine izjasnili krivim i osuđeni su za zlodelo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA