Vreme čitanja: oko 1 min.

Snimao se dok se drogira, pa izgubio kontrolu nad vozilom: Ubio rođaku koja mu je bila suvozač

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tragični snimak kontrolne kamere pokazuje da je kurir upravljao za volanom jako dinamično, oko 100 kilometara na sat, i da je zbog nemogućnosti da skrene u krivni prošao kroz metalnu ogradu

  • 0
Ograda pored puta, Bankina Foto: Nikola Tomić

Kameron Hjuz (23) izgubio je kontrolu nad vozilom kojim je upravljao i proleteo kroz zaštitnu ogradu zbog čega je stradala njegova rođaka, 15-godišnja Boni Barou iz Velike Britanije.

Kako se navodi, vozač je bio pod dejstvom narkotika i vozio je izuzetno brzo, bez preterane pažnje, piše Daily mail.

Tragični snimak kontrolne kamere pokazuje da je upravljao volanom jako dinamično, oko 100 kilometara na sat, i da je zbog nemogućnosti da skrene u krivni prošao kroz metalnu ogradu.

Kako je u krvinu uleteo sa 60 kilometara na sat i probio zaštitnu barijeru, rođaka, koja mu je bila suvozač, udarila je glavom u šoferšajbnu, a on je proleteo kroz istu.

Njemu je zbog nesavesne vožnje i ubistva izrečena kazna od sedam i po godina zatvora. Takođe, dobio je zabranu upravljanja motornim vozilom u trajanju od osam godina i devet meseci.

On je neposredno pre nesreće koristio svoj telefon i snimke kačio na društvenu mrežu Snepčet, a na jednom od materijala može se videti i kako uzima drogu. Naime, on iz balona udiše azot-oksid i sve vreme gleda u svoj telefon.

Devojčicina mama je na odavanju počasti za Boni imala da kaže sve reči hvale i da je najtužnija što je njenoj ćerki "uskraćeno da u potpunosti procveta i postane prelepa mlada žena".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA