Vreme čitanja: oko 1 min.

Divan gest Izraelaca: Naše reportere je ovo dočekalo po ulasku u hotel u Tel Avivu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nedugo nakon što je naša ekipa stigla u Tel Aviv, u gradu su se oglasile sirene za vazdušnu opasnost

  • 1
Tel Aviv uživo Foto: Telegraf.rs/Milan S. Prelić

Reporteri Telegraf.rs Andrija Ivanović i Milan S. Prelić otputovali su danas u Izrael, gde se već 25 dana vode žestoke borbe protiv terorista Hamasa, koji su 7. oktobra otpočeli krvavi napad na izraelsku teritoriju ubijajući i otimajući civile.

Naša ekipa, koja se u Izrael uputila sa kolegama iz drugih redakcija u regionu, trenutno je stacionirana u Tel Avivu, a domaćini su učinili sve da bezbedno stignu do Izraela i od aerodroma Ben Gurion, koji su teroristi više puta pokušali da napadnu, do hotela - gde ih je dočekalo veoma prijatno iznenađenje.

Naime, odmah na ulasku u hotel gde su smešteni istaknuta je zastava Srbije. Naš nacionalni simbol stoji uz zastave Izraela, Crne Gore i Nemačke, a novinarsku delegaciju su domaćini i više nego srdačno dočekali.

Ovaj gest samo potvrđuje reči izraelskog ambasadora u Srbiji Jahela Vilana, koji je nedavno za Telegraf.rs izjavio da Izraelu veoma znači podrška Srbije i njenih zvaničnika.

Tel Aviv, zastava Zastava Srbije dočekala naše novinare po dolasku u hotel Foto: Telegraf.rs

Predivni utisak o gostoprimstvu i lepoti ove zemlje na kratko su pomele sirene za vazdušnu opasnost, koje su se oko 18 časova po lokalnom vremenu oglasile u Tel Avivu.

Naše reportere je zvuk sirena zatekao na ulici, a kako su nam rekli, Izraelci su dokazali da su sigurni u svoju vojsku i čuvenu "Gvozdenu kupolu" koja je odmah dejstvovala i odbila neprijateljske projektile.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Светло у тами

    1. novembar 2023 | 15:20

    Значи им подржка Србије ал зато Србија није имала подршку од њих, па су признали независно Косово! (П.С. Овај комент није сврставање на страну Хамаса, већ једно независно опазжање о разликчитим мерилима.)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA