Vreme čitanja: oko 1 min.

Devojčica (5) pronađena u tajnoj pregradi u ormaru: Muškarac tvrdio da nije u kući, ovako je spasena

Vreme čitanja: oko 1 min.

Muškarac je tvrdio da mu je sudija odobrio starateljstvo nad detetom, odbio je da otvori vrata i rekao policiji da devojčica uopšte nije kod kuće

  • 0

Na šokantnom snimku vidi se trenutak kada su policajci Arkanzasa pronašli tajni odeljak u ormaru u kući u kojem je bila sakrivena petogodišnja devojčica, dok se vlasnik suočava sa nizom optužbi.

Džon Tomson (40) je uhapšen u petak nakon što je policija dan ranije došla u njegov dom i spasila devojčicu sakrivenu u ormaru.

Na snimku se vidi kako muškarac vodi policiju do ormara u kući, prenosi Daily mail.

Nakon kopanja po predmetima koji su blokirali tajna vrata, pojavila se petogodišnja devojčica i ona je odvedena u Odeljenje za ljudske usluge.

"Bila je veoma emotivna kada je izašla i uplašena. Rekao joj je da ćuti i ne otkriva da je tamo", ispričao je policajac.

Devojčica nije povređena.

Ovaj 40-godišnjak se sada suočava sa optužbama za mešanje u starateljstvo, lažno zatvaranje prvog stepena, ugrožavanje dobrobiti maloletnika i posedovanje pancira i pribora za drogu.

Muškarac je tvrdio da mu je sudija odobrio starateljstvo nad detetom, odbio je da otvori vrata i rekao policiji da devojčica uopšte nije kod kuće.

Na kraju je ipak priznao da je tu i odveo je policajce do ormara iz kojeg je dopirao glas.


Osumnjičeni je pomerio neke kutije da bi otkrio dasku koja je bila zakucana u zid. Iza ploče je bio mali pretinac sa otvorenom izolacijom, pokazuju fotografije.

Uhapšen je u petak i pušten u ponedeljak nakon plaćanja kaucije od 5.000 dolara.

Sledeće saslušanje zakazano je za 4. decembar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA