≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je Aleksandar koji je tetku živu zapalio u zgradi: Otkriven motiv ubistva, pretio da će zapaliti još ljudi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Istražitelji su zaključili da je ovo ubistvo bilo planirano jako dugo, ali pod drugim okolnostima

  • 0

Aleksandar (33) postao je javnosti poznat nakon što je zapalio svoju rođenu tetku (54) u hodniku zgrade u Bukureštu, a sada je otkriveno i šta je navodni razlog za svirepo ubistvo.

Tetku je nećak pre dva dana, tačnije 06. novembra, živu zapalio u hodniku zgrade zbog, kako se navodi, dvosobnog stana procenjenog na 60-70 hiljada evra.

Istražitelji su zaključili da je ovo ubistvo bilo planirano jako dugo, ali pod drugim okolnostima. Naime, Aleksandar je planirao da sa pet litra benzina zapali tetku ispred njene zgrade. Međutim, kako nije sve išlo po planu, rešio je da to obavi na stepeništu u zgradi.

Na video-snimku se vidi kako se Aleksandar svađa sa tetkom nakon čega izlaze ispred. Zatim je ispred zgrade usledila jeziva svađa mladića i žrtve, a onda se vidi kako on udara rođaku takvom silinom da žena pada u hodniku kod vrata. Tu nastavlja da je šutira u glavu, a potom je poliva benzinom i u roku od nekoliko sekundi žrtva kreće da gori.

U pomoć joj je pritekla i čistačica iz zgrade, ali s obzirom na godine, nije uspela da mu parira.

Bukurešt žrtva blur Foto: Privatna arhiva

- Da, pokušala sam da ih razdvojim, ali i ja sam u godinama - rekla je čistačica na pitanje novinara Observatora da li je pokušala da pomogne nedužnoj ženi.


Žena je navela da ga je isterala iz zgrade, ali da se on vratio sa kanisterom i pretio da će i nju zapaliti.

- Rekao mi je: "Beži, i tebe ću zapaliti" - dodala je.

Komšije su pokušale da spasu zapaljenu tetku, ali nažalost u tome nisu uspeli. Naveli su da je muškarac nakon počinjenog zločina obukao "još jedan par pantalona preko spaljenih da ne bi izgledao sumnjivo policiji".

Činjenica da je ubistvo bilo isplanirano navelo je istražitelje da izanaliziraju psihičko stanje muškarca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA